Psykodraamasta voimaa ja tukea – viikonloppu 23. – 24.3.2019

Psykodraamasta voimaa ja tukea – viikonloppu 23. – 24.3.2019

Viikonloppu on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tutkia omaa elämän tilannettaan. Ryhmä tukee, rohkaisee sekä kannustaa sinua tekemään terveitä valintoja omassa elämässäsi. Voit käsitellä elämäsi solmukohtia, jumeja turvallisessa ilmapiirissä. Psykodraaman keinoin työskentelevä ryhmä antaa mahdollisuuden tutustua itseesi ihmisenä suhteessa muihin.

Viikonloppu soveltuu Mentor -opiskelijalle, jolla on korvattavia poissaoloja. Keskustele kouluttajiesi kanssa viikonlopun soveltuvuudesta.

Päivämäärät 23. – 24.3.2019
Lauantai 10.00 – 17.00
Sunnuntai 10.00 – 16.00

Paikka: Mentorum, Rikhardinkatu 2, Helsinki
Ohjaaja: Leena Tåg (Valvira/Kela), psykoterapeutti, ryhmäanalyytikko (ET), psykodraamaohjaaja P.C.

Ryhmän koko: Enintään 8 henkilöä
Viikonlopun hinta: 280 euroa (maksetaan etukäteen)hinta sisältää ryhmän ohjauksen ja väliaikatarjoilut.
Mahdollisen majoituksen, kukin hankkii itse.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Leena Tåg
Puh. 045 639 8848
tagleena@gmail.com

Psykodraama on koulutetun ammattilaisen, psykodraamaohjaajan ohjauksessa tapahtuvaa ryhmätyötä, missä asioita käsitellään kokemuksellisesti psykodraaman menetelmin.  Psykodraaman kantava idea on se, että kukin voi vuorollaan tulla nähdyksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Psykodraamassa ihmistä autetaan tekemään näkyväksi, kertomisen sijasta, niitä asioita ja kysymyksiä, jotka liittyvät omaan elämään. Psykodraama tutkii psykologista totuutta ja sen tavoitteena on itsetuntemuksen lisääntyminen, persoonallisuuden eheytyminen, oman elämän hallinta sekä ihmissuhde- ja ongelmanratkaisutaitojen lisääntyminen. Ryhmään osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta ko. ryhmissä.